MODERN ÉS KLASSZIKUS SZANITEREK

Egy szép modern mosdó a fürdőszoba ékköve lehet.

Nagyon fontos a fürdőszoba - és mosdó helyiségbe kerülő megfelelő szaniter kiválasztása, hiszen a nem megfelelő méretű mosdó vagy éppen az esztétikailag nem oda illő szaniter nagyon bosszantó tud lenni.

Bemutatótermünkben az olasz Catalano cég - ami több szaniter termékével is design díjakat söpört be - termékei megtekinthetők.

A Catalano elsőként használta a szaniterek gyártásánál a kristály porcelán anyagot, mely sokkal tartósabbá és ellenállóbbá teszi használat során a termékeket. Esztétikailag megtalálhatóak a falra rögzíthető mosdók, önállóan / padlón álló mosdók, félig-, vagy teljesen beépíthető mosdók, mosdótálak is.

A pultra ültethető mosdók között is van kerek mosdótál, szögletes mosdó vagy éppen ovális formájú mosdó. A Catalano cég mindegyik típusú mosdóhoz gyárt formailag hozzáillő wc - ket, bidé - ket is. Fontos szempont, hogy a wc fali rögzítésű vagy álló megoldású legyen, ez leginkább a lefolyó miatt szükséges.

Célszerű a wc - t és a bidet - t egymás mellé helyezni, úgy hogy praktikusan használható legyen.

A megfelelő szaniter kiválasztásánál fontos szerepet játszik még az a tény is, hogy milyen lesz a csaptelep. A mosdóknál lehet fali-, normál mosdó-, vagy magasított csaptelep. A Catalano cég szanitereinél elég ezt felszereléskor eldönteni, hiszen mindegyik típusnál kikönnyítés található.

A Catalano gyártósorain elsőként tűntek fel a színes mázzal készített szaniterek. Nagyon különlegesnek mondható és egyedi hatást érhetünk el a fürdőszobánkban, ha az adott szanitert feketében, ezüstben vagy éppen arany színben választjuk ki. A gyerekek fürdőszobájában is biztosan üde színfolt lesz pl. egy kerek formájú mosdótál lila, zöld, sárga vagy éppen kék színben.

Aki a rusztikus szanitert vagy a klasszikus szanitert részesíti előnyben, az is talál megfelelőt homokkő vagy travertin kő mintázattal.

A Catalano újdonsága, hogy egy mosdó alá készítenek bútorokat is, mellyel még praktikusabbá tehető a fürdőszoba és a szaniter.

Proiezioni

Proiezioni


Muse

Muse


Verso

Verso


Zero

Zero


Roma

Roma


I maestri

I maestri


Pharo

PharoCsempék  |   Padlólapok  |   Valódi burkolatok  |   Mosdók  |   Wc-k  |   Bidék  |   Piszoárok  |   Zuhanytálcák