SPANYOL MODERN PADLÓLAPOK

Szép padlólap már bútorozás előtt meghatározhatja a szoba hangulatát.

A megfelelő padlólap kiválasztásánál sok dologra kell odafigyelnie. Azon a tényen kívül, hogy megtalálja az esztétikailag megfelelő padlólapot, minőségében és a technikai megoldásokra figyelni kell.

A Porcelanosa összes padlólapja PEI V kopás állóságú, mely az értékrendszerben a legmagasabb szintű. A Porcelanosa legtöbb padlólapján máz (bevonat) található, mely a karc és kopásállósági értéke a legmagasabb.

A Porcelanosa különlegessége, hogy a piacon elsőként gyártotta az élcsiszolt / rettifikált padlólapokat. Megjelenésében is trenddiktáló szerepet tölt be. A padlólapok stílusában szintén nagy választék található. Akár modern, klasszikus, vagy mediterrán stílusban gondolkodik, a Porcelanosa kínálatában nagy választékban fog találni padlólapokat. A modern járólapok között megtalálhatjuk a fa -, fém -, textil -, bőrhatásúakat, a klasszikus stílusban a kő -, márvány -, mészkőhatásúakat is.

Technikai megoldásokat érdemes végig gondolni. A padlólap lerakásának módja, hálós vagy diagonál forma, illetve a burkolat váltásokra való megoldások. A burkolat váltásánál figyelembe kell venni, amennyiben egy légterű a lakás, pl. ugyanaz a padlólap, de más színárnyalat. Padlófűtés esetén csak fagyálló padlólap rakható a hő terhelés miatt. Kültérre, medencetérben csak csúszásmentes felületű padlólapot érdemes használni.

Fontos a padlólapokhoz használt jó minőségű segédanyag kiválasztása is. Célszerű flexibilis ragasztóanyagot használni, mely típusa függ a padlólap típusától is, pl.: mérettől függően, mázas gres vagy természetes kő padlólap stb. A fugázó anyag minősége sem mindegy, de esztétikailag is nagyon sok féle található, ezt is figyelembe kell venni a padlólap függvényében. A bemutatótermünkben segítséget tudunk nyújtani a padlólap és segédanyagok megfelelő kiválasztásában is.

Fa hatású padlólapok

Fa hatású padlólapok


Fém hatású padlólapok

Fém hatású padlólapok


Kő hatású padlólapok

Kő hatású padlólapok


Márvány hatású padlólapok

Márvány hatású padlólapok


Textil hatású padlólapok

Textil hatású padlólapokCsempék  |   Padlólapok  |   Valódi burkolatok  |   Mosdók  |   Wc-k  |   Bidék  |   Piszoárok  |   Zuhanytálcák