SPANYOL MODERN CSEMPÉK

Szép csempe fürdőszobája falán minden reggel örömet okoz.

A mai világban már nemcsak a tisztálkodási funkciót tölti be a fürdőszoba, hanem a falára választott csempe saját ízlésvilágunkat is tükrözi. Vitalitással tölt fel bennünket a reggeli zuhanyozás, ha egy tetszetős, saját színvilágunkban megálmodott fürdőszobában kezdődik a napunk.

A csempék esztétikai kategóriában a következőkbe sorolhatóak: mediterrán, klasszikus, modern / minimál, retro.

A mediterrán csempe. rusztikus csempe stílus jellemzői: leginkább a kőburkolatok mintázata, vöröses - narancs színvilágban. Ennél a stílusnál nagy választékban találhatóak bordűrök, melyek mintásak, famintával és egyéb természetes agyagokkal kombinálva.

A klasszikus csempe stílus jellemzői: erre a stílusra a márvány, a mészkő, a travertino kő burkolatok a leginkább elterjedtek. Itt is használható a falon vízszintesen vagy függőleges végig futó bordűrök, dekor csíkok. Leginkább a bézs, a homokszín, a krém és egyéb árnyalatai a jellemzőek.

Modern csempe, minimál csempe stílus: minden díszítést, dekort mellőz ez a stílus. Legfőbb jellemzője a letisztult, kimért, hűvös elegancia. Itt használhatunk sok féle anyagot, mely lehet fém, bőr vagy akár kőhatású is, a lényeg az egyszerűségben rejlik, semmiféleképpen ne használjunk harsány színű csempéket. A csempe színeit illetően a fémes, szürkés, földbarna árnyalatok jellemzőek. Itt mindenképpen figyelnünk kell a megfelelő világításra!

Retro csempe stílus: újra divat! Leginkább a hangsúlyos, erőteljes színek a jellemzői. A csempe felültetében lehet geometriai minta, mely körös, hullámos vagy csíkos. Itt bátran használható még a virág motívumú csempe is.

Bemutatótermünkben a vásárlókat a megfelelő csempe kiválasztásában, okleveles lakberendezők segítik a kiválasztástól a tervezésen át a kivitelezési munkálatokkal kapcsolatos tanácsadásban is.

Dekor csempék

Dekor csempék


Fém hatású csempék

Fém hatású csempék


Kő hatású csempék

Kő hatású csempék


Márványhatású csempék

Márványhatású csempék


Mozaik csempék

Mozaik csempék


Textil hatású csempék

Textil hatású csempék


Üveg hatású csempék

Üveg hatású csempékCsempék  |   Padlólapok  |   Valódi burkolatok  |   Mosdók  |   Wc-k  |   Bidék  |   Piszoárok  |   Zuhanytálcák